Nelabai turiu ką veikti.. tad nusprendžiau kažkiek pasvaigti apie save :) manau kad tai vis įdomiau nei sėdėt žaidimuose ar taškučius dėliot ;DD
Pirmiausia iš karto pasakau, kad Sebastian Miller ir Amanda Anderson valdomi to paties žmogaus, tad nereiktų nustebti, kad reiškiuosi 'beautiful mess' skiltyje, kurios užsiprašė Amanda :D
Ko gero geriausiai mane galėtumėt pažinti iš
tumblr. Jei kas netingėjot ir nuorodą paspaudėt, matot, kad ten betvarkė ir modeliai persipina su įvairiais serialais ir filmais, dar įsimaišo vienas kitas su muzika susijęs postas ir visokios protingos ar kaip tik juokingos citatos. Tai va ir pas mane gyvenime - betvarkė.
Mano vardas labai jau neįdomus... nemėgstu jo, bet visgi gyvenu.
Esu didelė ;D Ta prasme, ne kad aukšta (nors irgi 1,70 nelaikau žema), bet sena.. tik kad atrodau ir elgiuosi kaip mažūtė ;D
Tikriausiai per daug gerai apie save galvoju ir per daug nevertinu kitų žmonių. Vis jaučiuosi labai protinga. Nors kai šiaip galvojant, suvokiu, kad kaip tik esu labai kvaila. O ir dažnai nesuprantu savęs ir iš kur toks durnas žmogus gali šioj žemėj rastis. Bet ir vėl, manau, kad kiti dar durnesni, nemandagesni, nenuoširdesni, etc xD O tada vėl galvoju, kad aš bloga. Bet ir vėl esu proto įsikūnijimas palyginus su kvailiais aplink. Ir taip be galo.
Nemoku guosti žmonių. Ir apskritai bendrauti ne visada gerai sekasi. Kažkaip jei pirmą kartą susitikus su žmogumi turiu apie ką šnekėti, tuomet jau ir viskas, būsim draugais ;D O jei ne - nieko ir nebus. Kaip pačiai bebūtų keista, esu gyvenime porą kartą susitikus su žmonėmis, kuriuos sutikau forumų platybėse. Ir su abejomis dabar sutariu puikiai, net beveik geriau nei su tais, su kuriais ne internetas, o realus gyvenimas suvedė xD
Ko gero daug kam atrodau labai piktas žmogus. ir nedraugiška. ir šiaip nefaina. Tačiau labai tikiuosi, kad taip nėra.. aš tik šiaip tingiu pagražodžiaut, parodyt šiltumą ir nors kiek pasistengti, kad būtų gerai tiek man tiek aplinkiniams.
- Mano pomėgiai:
Jap, esu didžiulė tinginė. Ir šiaip bandau išsisukti nuo visko.
Bet jei jau reiktų ką nors sakyt, sakyčiau kad mėgstu dainuoti (dažniausiai tik sau, bet visgi chorą ne vieną laniau), pasivaikščioti, filmus, serialus.
Mėgstu vaikščioti po parduotuves ir nieko nepirkti, mat matuotis nemėgstu, kai jau iš anksto žinau kad arba netilpsiu arba šiaip negražiai atrodys ;D
Domiuosi mada. Ar gal daugiau modeliais.. bet tai kvailai skambėtų, todėl sakau, kad mada ;D Ko gero kur nors žurnale pamačius atskirčiau bent jau Versace sukneles ;D Ir bent jau daugelį populiariųjų mados savaičių podiumais žengiančius modelius. Mėgstamiausi: Ginta Lapina, Zhenya Katava, Sasha Pivovarova, Abbey Lee Kershaw, Anna Selezneva, Anja Runik, Natasha Poly, Barbara Palvin; Sean O'Pry, Garret Neff, Benjamin Eidem, Jon Kortajarena.
Be to, laikau save pirmąją, kuri į forumus pradėjo registruotis modeliais.. gal merginų dar kokie vienetai kartais pasitaikydavo, gal dar prie jų koks Lachowskis, tačiau vis tiek esu tikra, kad pirmoji įvedžiau aukštąją madą ir vyriškius. Galit net nesiginčyt dėl to ;DD žinau, kad buvau Delevingne, Schratter, Nessman, kai dar niekur jų nebūdavo, o kiek dar visokių mano turėta, kuriuos jau net ir pati sugebėjau primiršti :DD
Kažkada rinkdavau citatas. Tiesiog perskaitydavau kokią gražią mintį ir ją būtinai užsirašydavau. Turėjau kelis sąsiuvinius tokių. Paskui jau į kompiuterį rašydavausi. Kartą net knygos bent kokį trędalį skanavau.. nes ten be galo gražių išsireiškimų buvo.
Galiausiai suvokiau, kad tai per sudėtinga :D o ir nelabai reikalinga..
Labai mėgstu kurti forumus xD ir dažnai turiu daugybę visokiausių minčių jiem. tačiau kai imuosi darbų viena, jų nebaigiu, o susirasti kažką, kas norėtų to imtis kartu ne taip jau lengva..
Užteks. jau ir taip ko gero per daug įsijaučiau :D
O ši tema, pm, jei norit e-mail, skype, facebook ar telefonas - jūsų paslaugoms :))) :D